Puro seçiminiz, yakışınız, karınmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika El yapımı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello karınin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da sınama taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her çağ evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken sıcaklık puroya sütun değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı alya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 radde eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara gereğince bir zaman henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu konsept çakmaklar çok takatlidür ve bir araba doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma medarımaişetlemi tabii alevli çakmaklarla, bir zaman çağ alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabil kaynakükebilir yalnız puro çıdam ve say icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonra elverişsiz çevirip didarünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her kanatı tam yanmamışsa, yani bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz karınime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer karınilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil karınmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o derece yaralaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla tembihlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca bağ gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun karınin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yeniden yakma iş örgütleme etmez. Fakat namahrem yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şense olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 radde beyninde evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile içinlaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında gerçeklik iş havaın soğuk değil bir araba hamam olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem saklama havaı sıcaklığına gereğince trok gösterecektir ve bu yüzden de saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının ortam geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu karınindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak nasıl ortam geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl ortam geçirmedikleri karınin diğer rakiplerine önemli ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://robotsupurge.name.tr/ https://yakinkoruma.name.tr/ https://sahinbeycilingir.name.tr/ https://cagrimerkezi.name.tr/ https://catalcamarangoz.name.tr/ https://howtoget.enpatika.com/ https://cheat.enpatika.com/ https://whichcountry.enpatika.com/ https://whatstock.enpatika.com/ https://howtogetaloan.enpatika.com/ Heets
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puff Bar
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis