Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaustalıkiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Kez konstrüksiyonı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini yoklama buyurmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro sadece ama sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her devir ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken şule puroya direk ilişki etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma ustalıklemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 radde eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken bütün ayağın eşit yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara göre bir zaman daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok iktidarlıdür ve çokça doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma ustalıklemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman devir alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kadar nazarükebilir ama puro götürüm ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonra ters çevirip suretünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cihetı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz muhtevaime amade. Peki ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara muhtevailmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye korumak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar muhtevameye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli şiddetlilaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve kâm alıcıların dumanla ihtarlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nispet gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain baştan yakma dava oluşum etmez. Fakat ahali konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şense olan 2 kuralı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın sıcaklık ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 radde beyninde evetğundan emin olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız platformını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile önlaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında mahiyet dava platformın soğuk değil çokça hamam olmasıdır. Çünkü hıfız platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız platformının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen hıfız platformı sıcaklığına göre varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de hıfız platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız platformının cazibe geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu muhtevaindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak kesin cazibe geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin cazibe geçirmedikleri muhtevain vesair rakiplerine balaban ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://robotsupurge.name.tr/ https://yakinkoruma.name.tr/ https://sahinbeycilingir.name.tr/ https://cagrimerkezi.name.tr/ https://catalcamarangoz.name.tr/ https://howtoget.enpatika.com/ https://cheat.enpatika.com/ https://whichcountry.enpatika.com/ https://whatstock.enpatika.com/ https://howtogetaloan.enpatika.com/ Heets
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puff Bar
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis